payal_aditi مدیرسایت
تعداد پستها : 142 Join date : 2009-06-24 Age : 31
| عنوان: مرداد ماه الإثنين أغسطس 17, 2009 3:38 pm | |
| | |
|
amrita طرفدار شاهید
تعداد پستها : 6 Join date : 2009-06-30
| عنوان: شاهید منتخب شده ی جشنواره ی بزرگ راجیو گاندی الأربعاء أغسطس 26, 2009 7:31 am | |
| شاهید منتخب شده ی جشنواره ی بزرگ راجیو گاندی
با این همه فیلمهایی که امسال شاهید واسه اکران داره باید مطمئن باشیم که امسال یه سالیه که شاهید درش کلی جایزه دریافت میکنه و شاید آخرین جشنواره ای که شاهید درش جایزه بگیره جشنواره راجیو گاندی باشه ، این جشنواره به کسی جایزه میده که تو رشته و حرفه اش بی نظیر و بی نقص باشه جشنواره ی راجیو گاندی در هفته ی دوم آگوست برگزار میشه..یعنی دو رو بر زمانی که فیلم کمینی میخواد اکران بشه.
شاهید با خوشحالی درباره ی دریافت این جایزه تو این جشنواره میگه : شدم بسیار افتخار کردم.من هنوزم سنم خیلی کمه و این واسم افتخاره که تو این جشنواره انتخاب بشم و جایزه بگیرم حس خوبیه.قبل از این نوآوری پیش کسمتایی مثله آمیتا باچان ، سونیا ویلیامز، موکش امبانی و .. جایزه دریافت می کردند. :bom: :bom: :bom: | |
|
payal_aditi مدیرسایت
| عنوان: رد: مرداد ماه الخميس أغسطس 27, 2009 5:06 am | |
| | |
|
payal_aditi مدیرسایت
| عنوان: رد: مرداد ماه الأربعاء سبتمبر 02, 2009 4:05 pm | |
| | |
|
payal_aditi مدیرسایت
| عنوان: رد: مرداد ماه الخميس سبتمبر 03, 2009 7:27 am | |
| جنیلیا : شاهید برادر من نیست !شاهید کاپور , فرح خان را که میزبان برنامه ی تره مره بیچ مه ( بین من و تو ) رو شیفته کرد ! فرح خان به بازیگر فیلم کمینه خوش آمد گویی کرد و گفت که او هیچ وقت بهتر از این نبوده ! او گفت : شاهید تو واقعا خوشتیپ شدی نمی دونم شما ها هر چی سنتون بالا تر میره خوشتیپ تر میشید ! این نشانه ای از موفقیت توست . این بهترین چهرته ! بعد از اون شاهید در مورد موفقیتش صحبت کرد و گفت : " ما قبل از موفقیت بدبخت بودیم ! " او در مورد تجربه هایی که کسب کرده بود صحبت کرد " گذشته ی من خیلی معمولی بود . من از دوران کاملا سخت فرار کردم وقتی که یک موتور داشتم و حتی 50 روپیه ( 5000 تومن ) نداشتم که یه خورده بنزین توش بریزم . من برای عشق وشق یک میلیون روپیه گرفتم . بعدش که هیت شد من فیلم بعدیم رو با 35 میلیون روپیه قرار داد بستم که 5 میلیونش رو قبلش دادند . یادمه به خونه می رفتم در حالی که چک 5 میلیونی رو همراه داشتم و بعد به مادرم گفتم : مامان تا سه روز دیگه ما پنج میلیون روپیه در حساب بانکیمون خواهمیم داشت ! بعد از عشق وشق زندگیم عوض شد .
او یک خواستگاری ساختگی برای فرح خان انجام داد با دیالوگ فیلم دیلواله دلهنیا له جاینگه . " سنوریتا , توی شهر های بزرگ مثل این حرف های کوچیکی مثل این همیشه هست ! "
شاهید به همراه بازیگر فیلم جانه تو ... جنیلیا دعوت شده بود . شوخی فرح : هر دوی شما با ستاره های بزرگ و میوزیک ویدئو ها و یک فیلم هیت و فلاپ های زیاد و یک برگشت مواجه شدید ... راه کاری شما خیلی شبیه همه . آیا شما خواهر و برادرید ؟! جنیلیا زود جواب داد : نه , نه , نه , نه ... خواهر و برادر نه . " بعدش دستانشان را محکم به هم زدند ( همون زدن قدش خودمون ) ! شاهید کلاه مورد علاقه اش رو برای حراج کردن در برنامه از دست داد . وقتی فرح پرسید " آیا این کلاه رو روی سرت گذاشتی ؟" او جواب داد "خیلی ! " او کلاه رو بار ها پوشیده بود . کلاه مورد علاقه اش . از او معلوم بود . جنیلیا هم لباس قرمز خیلی ... اش رو از دست داد . http://www.shahidonline.net/index.php/2009/09/02/shahid-not-my-bro-genelia.html | |
|
zhina مدیر کل انجمن
تعداد پستها : 66 Join date : 2009-09-02 Age : 37
| عنوان: رد: مرداد ماه الخميس سبتمبر 03, 2009 7:46 am | |
| | |
|